Avaa uuteen ikkunaan
Sulje

Uutiset: Alma   Uutisarkisto


Alman työryhmäalueet käyttöön 16.8.

Yliopiston intranetissä Almassa otetaan käyttöön työryhmäaluetoiminnallisuus elokuun 16. päivä 2005. Tämä jälkeen jokainen yliopiston yksikkö voi perustaa haluamansa määrän työryhmiä henkilöstölle ja opiskelijoille.


Työryhmäalueet otetaan käyttöön kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen on elokuun 16. päivä ja toinen syyskuun 2. päivä. Ensimmäisessä vaiheessa työryhmäalueet sisältävät keskeisimmät toiminnallisuudet, toisessa vaiheessa niitä täydennetään vastaamaan nyt käyttöönotettavaksi suunniteltua kokonaisuutta.

Työryhmäalueiden peruskäyttötarkoitus on erilaisten ryhmien sisäisistä asioista viestiminen, dokumenttien jakaminen, keskusteluryhmien käyttö ja muu yhteistoiminta. Työryhmäalueita voi käyttää myös jonkin kokonaisuuden valmisteluun, joka sitten myöhemmin julkaistaan esimerkiksi Almassa tai vuoden vaihteen jälkeen mahdollisesti myös yliopiston Internet-sivuilla.

Työryhmäalueet ovat toiminnaltaan samantapaisia kuin esimerkiksi yksikön oma välilehti Almassa. Poikkeuksena kuitenkin on se, että työryhmäalueet ovat suljettuja ja niiden sisältöjä pääsevät tarkastelemaan vain työryhmän jäsenet. Työryhmäalueille voidaan myös perustaa keskustelualueita ja työryhmä saa automaattisesti käyttöönsä yhteisen ryhmäsähköpostiosoitteen.

Ohessa on kaikkiin yliopiston yksiköihin postitettu ohjekirje työryhmäalueista sekä pikaohje työryhmien perustamiseen.


Liitetiedostot


Luontiajankohta: 05.08.2005, 10:01
Viimeksi päivitetty: 05.08.2005, 10:39
Teksti: Viestintäosasto
Sivun osoite: https://alma.helsinki.fi/doclink/31510